Nutriční hodnoty (Jednoduché korpusy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 570 kJ / 4 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,05 g |
Tuky | 145,35 g |
– nasycené | 34,48 g |
– nenasycené | 77,27 g |
–– mononenasycené | 57,44 g |
–– polynenasycené | 19,83 g |
––– omega 3 | 2,48 g |
Vláknina | 24,13 g |
Cholesterol | 3,63 g |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 718,43 g |
– cukry | 446,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
280 g 280 g cukru moučky | Cukr bílý | 280 g |
280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
kůra z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 PL 6 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
6 PL 6 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
2-3 PL 2-3 PL kakaa | Kakao prášek | 62.5 g |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek |