Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduché korpusy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 570 kJ /
4 916 kcal
Bílkoviny171,57 g
– z toho živočišné bílkoviny121,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,05 g
Tuky145,35 g
– nasycené34,48 g
– nenasycené77,27 g
–– mononenasycené57,44 g
–– polynenasycené19,83 g
––– omega 32,48 g
Vláknina24,13 g
Cholesterol 3,63 g
Sodík 1,46 g
Sůl3,42 g
Sacharidy718,43 g
– cukry446,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
280 g 280 g cukru moučky Cukr bílý 280 g
280 g 280 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 280 g
kůra z jednoho citronu Citrón čerstvý
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 PL 6 PL moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
6 PL 6 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
2-3 PL 2-3 PL kakaa Kakao prášek 62.5 g
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.