

Zelené bruschetty
Suroviny
- ciabatta
- olivový olej
- mangold nebo kadeřávek nebo kapusta Cavolo nero (viz poznámka, ale tentokrát může být i mladý špenát)
- 2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- gorgonzola (nemusí být)
Postup přípravy receptu
Nasekejte listy kapusty, poduste na oleji, přidejte utřený česnek a hotové osolte a opepřete podle chuti.
Plátky ciabatty pokapejte olejem, opečte, lehce potřete stroužkem česneku, navršte zeleninu.
Můžete ještě posypat nadrobeným sýrem a zapéct chvilku pod grilem, ale i bez něho je to moc dobré.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zelené bruschetty
-
Měla jsem mangold (poprvé v životě
) - je to moc dobré
-
Vypadá to na chutný recept
-
-
Jee,Tosí,ti moc děkuji za receptík.
Na záhoně mám kadeřávek,jen olupuju listy do polévek a tak.Tohle vypadá dobře a zlikviduju toho hodně.Paráda.
-
týý jo..to bude dobré..dovedu si tu chuť představit, ale nikdy by mě to nenapadlo udělat..jo jo..v jednoduchosti je fakt krása..paráda