Zelené bruschetty

toscana Kuchařka: toscana

Předkrmy 5 názorů

Suroviny

ciabatta
olivový olej
mangold nebo kadeřávek nebo kapusta Cavolo nero (viz poznámka, ale tentokrát může být i mladý špenát)
2 stroužky česneku
sůl
pepř
gorgonzola (nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nasekejte listy kapusty, poduste na oleji, přidejte utřený česnek a hotové osolte a opepřete podle chuti.

  2. Plátky ciabatty pokapejte olejem, opečte, lehce potřete stroužkem česneku, navršte zeleninu.

  3. Můžete ještě posypat nadrobeným sýrem a zapéct chvilku pod grilem, ale i bez něho je to moc dobré.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zelené bruschetty

Tématické fráze: bruschetty kapusta cavolo nero cavolo nero špenát z kadeřávku bruschetty recept kadeřávek recepty kaderavek cavolo nero kadeřávek nero recept recept z bruschetty recepty z bruschetty recept na nero cavolo kaderavek nero bruschetty recept spenat recepty bruschetty recept bruschetty recept na bruschetty bruschetta spenat recept kadeřávek špenát recept

Zapomněl/a jsem heslo