Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žravá buchta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

23. 1. 2017 15:50

Suroviny

Porce: 30/35

Nutriční hodnoty

Energie16 725 kJ / 3 997 kcal
Bílkoviny65,49 g
Tuky233,78 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 714 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy400,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nám to ke kávičce moc chutná. Je to rychlé, laciné a jednoduché pečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

milluskaH

14. 5. 2018 09:30

kaprik1991: Ďakujem moc-potešila ste ma :-) :-K:-K:-K

kaprik1991

14. 5. 2018 09:03

Tak včera jsem se konečně dokopala k tomu zkusit ji také. Velmi dobrá. Krásně nadýchaná, kašlu na perník a už jedině tuto. Ta je opravdu žravá. :-)

casino

9. 2. 2018 18:50

milluskaH:
Máte pravdu, obecně to platí :-)
Suroviny na štědrovku nechávám přes noc na kuch. lince :yes:
Ale např. do křehkých těst strouhám studený, ba i zmrzlý, tuk :yes:
Ale např. do chlebíčků (biskupský, ovocný) liji rozpuštěné máslo:yes:
Ale např. jsou i tací, kteří do klasického lineckého zapracují povolené (rozpuštěné) máslo a jsou spokojeni s výsledkem...
Děkuji za odpověď :-K

milluskaH

9. 2. 2018 14:37

casino: Ano,učila ma to adopivna babička a jej koláče boli moc dobré. A myslím, že i dnes a to už mám 5 dospelých detí a deveť vnúčat, vetšinou už tiež dospelých, vela odborníkov na pečené cukrovinky so mnou súhlasí. Tak to v živoťe chodí ,našťastie čo člověk to može mať na věc iný názor.
Ale inak Vám prajem veľa šťastia a samé slniečkom zaliate dni.:-K:-K:-K
S úctivým pozdravom,
milluskaHmhrnciarovapost .cz

casino

9. 2. 2018 10:05

milluskaH:
"Všechny ingredience by měly mít stejnou pokojovou teplotu."
Proč? (pominu-li, že vás to učila babička, a vy si to pletete s kynutým těstem):-)
Stane se něco, když dáte vejce a mléko z lednice a ostatní ze špajzu?:-)

Matla

9. 2. 2018 09:49

Luxusní rychlovka! :yes:

teny1

7. 6. 2017 19:31

Před chvílí jsem dopekla a taky otestovala. Jsou moc dobré.:-p

lechien

5. 3. 2017 20:33

Výborná,rychle hotová a rychle sežraná.:-p Už pečeme pravidelně. Hned se zařadila mezi oblíbené.:yes:

milluskaH

29. 1. 2017 16:29

Věra: Napíšete mi prosím jaká byla? Děkuji moc.:-K

Věra

27. 1. 2017 21:29

Takže moji milí,zítra tu žravou buchtu upeču.:-K:yes:

milluskaH

27. 1. 2017 00:33

Přeji hezký večer
-moja stará mama na Slovensku pred veľa rokmi ma to naučila tak jak som to napísala.
No čo ,človek sa celý život učí nie? :-K:-D

Bejatka

26. 1. 2017 19:28

sikulka7: ...ja to tiez tak robim, prasok do peciva rozmiesavam do muky, vraj kolac lepsie narastie...:-8

sikulka7

24. 1. 2017 15:48

Recept vypadá dobře, jen mě zarazilo - nakonec prášek do pečiva. Ten odjakživa přidávám do mouk, lépe se rozmíchá. Do mouky dávám taky kakao. Je to jednodušší, nepráší tolik a vše použiju najednou. :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: buchta panda buchta s vejci buchta z marmelády žravá bucta žravá buchta na plech recept na zravou buchtu trio zrava buchta dobrá a rychlá buchta např perník lacina buchta na plech recept na buchtu panda laciná buchta marmeláda buchta zravabuchta slovenské recepty na buchty slovenske buchty recept buchta ze staré marnelady panda řezy buchta marmeláda nadýchaná buchta s džemem polita čokoládou buchta

Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, mléko, olej, kakao, cukr vanilkový, prášek do pečiva, marmeláda

TopRecepty.cz

Žravá buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DKrK