Nutriční hodnoty (Veprový kotlet Štěpán)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 221 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
| Tuky | 39,68 g |
| – nasycené | 6,29 g |
| – nenasycené | 30,98 g |
| –– mononenasycené | 26,32 g |
| –– polynenasycené | 4,66 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 28,97 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 PL 3 PL hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| bujón nebo voda + 1/2 KL sypkého bujonu | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |