Nutriční hodnoty (Bramborové taštičky s brynzou a opečenou anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 17 570 kJ / 4 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
Tuky | 274,51 g |
– nasycené | 144,10 g |
– nenasycené | 120,69 g |
–– mononenasycené | 102,45 g |
–– polynenasycené | 18,24 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 6,08 g |
Sůl | 15,39 g |
Sacharidy | 300,54 g |
– cukry | 23,34 g |
––– laktóza | 11,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
250 g 250 g polohrubé mouky (nebo podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
300 g 300 g brynzy | Brynza | 300 g |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
150 g 150 g vařených brambor (nebo podle potřeby) | Brambor zimní | 150 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
180 g 180 g zakysané smetany (1 kelímek) | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá |