Nutriční hodnoty (Editčiny hřebeny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 035 kJ / 4 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 72,55 g |
| Tuky | 318,90 g |
| – nasycené | 144,55 g |
| – nenasycené | 153,44 g |
| –– mononenasycené | 76,16 g |
| –– polynenasycené | 77,27 g |
| ––– omega 3 | 12,44 g |
| Vláknina | 22,36 g |
| Cholesterol | 858 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 323,12 g |
| – cukry | 30,72 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 16-18 g 16-18 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 17 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| rum | Rum | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |