Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Editčiny hřebeny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 035 kJ /
4 549 kcal
Bílkoviny85,53 g
– z toho živočišné bílkoviny12,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,55 g
Tuky318,90 g
– nasycené144,55 g
– nenasycené153,44 g
–– mononenasycené76,16 g
–– polynenasycené77,27 g
––– omega 312,44 g
Vláknina22,36 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy323,12 g
– cukry30,72 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
16-18 g 16-18 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 17 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
cukr Cukr bílý
rum Rum
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
150 g 150 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.