Nutriční hodnoty (Sumeček africký s rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 484 kJ / 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,42 g |
| Tuky | 20,22 g |
| – nasycené | 6,25 g |
| – nenasycené | 13,11 g |
| –– mononenasycené | 9,68 g |
| –– polynenasycené | 3,44 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 10,16 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,58 g |
| – cukry | 24,56 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 porce filetů sumečka afrického | Sumeček filet | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 400 g 400 g drcených rajčat (1 konzerva) | Pyré z červených rajčat | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé |