Nutriční hodnoty (Batátové bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 873 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 23,08 g |
– nasycené | 5,54 g |
– nenasycené | 10,74 g |
–– mononenasycené | 8,52 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 82,10 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g batátů - oloupané, nastrouhané | Batáty neloupané | 400 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
cca 1,5 lžíce cca 1,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
česnek | Česnek čerstvý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |