Nutriční hodnoty (Batátové bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 873 kJ / 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
| Tuky | 23,08 g |
| – nasycené | 5,54 g |
| – nenasycené | 10,74 g |
| –– mononenasycené | 8,52 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 0,99 g |
| Sacharidy | 82,10 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g batátů - oloupané, nastrouhané | Batáty neloupané | 400 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| cca 1,5 lžíce cca 1,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |