Nutriční hodnoty (Portobello s raclette sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 901 kJ / 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 44,16 g |
| – nasycené | 25,94 g |
| – nenasycené | 15,86 g |
| –– mononenasycené | 13,68 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,61 g |
| Sacharidy | 30,50 g |
| – cukry | 3,80 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 čerstvé žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
| 120 g 120 g sýru Raclette Livradoux - zrající sýr | Eidam 45% t. v s. | 120 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 plátky 2 plátky sušené šunky | Pršut | |
| sůl a bílý pepř | Pepř bílý | |
| cca 40 g 40 g strouhanky ze staršího rohlíku | Strouhanka pšeničná | 40 g |
| olej | Olej řepkový |