Nutriční hodnoty (Kapustová klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 942 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 11,27 g |
– nasycené | 6,24 g |
– nenasycené | 4,92 g |
–– mononenasycené | 1,59 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 46,80 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 600 g |
cca 150 g 150 g paprikové klobásy nebo maďarské, pikantní... | Klobása | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
cca 2 stroužky 2 stroužky česneku, dle chuti | ||
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |