Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová klobása)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 942 kJ /
464 kcal
Bílkoviny33,98 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,98 g
Tuky11,27 g
– nasycené6,24 g
– nenasycené4,92 g
–– mononenasycené1,59 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 30,02 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,00 g
Sacharidy46,80 g
– cukry17,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 600 g
cca 150 g 150 g paprikové klobásy nebo maďarské, pikantní... Klobása 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
cca 2 stroužky 2 stroužky česneku, dle chuti
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.