Nutriční hodnoty (Kapustová klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 942 kJ / 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 11,27 g |
| – nasycené | 6,24 g |
| – nenasycené | 4,92 g |
| –– mononenasycené | 1,59 g |
| –– polynenasycené | 3,33 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 22,20 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 46,80 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 600 g |
| cca 150 g 150 g paprikové klobásy nebo maďarské, pikantní... | Klobása | 150 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| cca 2 stroužky 2 stroužky česneku, dle chuti | ||
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |