Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
| Tuky | 142,85 g |
| – nasycené | 20,52 g |
| – nenasycené | 105,06 g |
| –– mononenasycené | 35,43 g |
| –– polynenasycené | 69,63 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 972 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 9,15 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 konzerva tuňáka (185 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 lahůdkové cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150 ml 150 ml majonézy | Majonéza | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |