Nutriční hodnoty (Hrnková buchta z cukety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 344 kJ / 6 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 88,24 g |
| Tuky | 290,48 g |
| – nasycené | 29,50 g |
| – nenasycené | 241,38 g |
| –– mononenasycené | 169,94 g |
| –– polynenasycené | 71,44 g |
| ––– omega 3 | 20,63 g |
| Vláknina | 45,10 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 455 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 846,00 g |
| – cukry | 276,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hrubá |