Nutriční hodnoty (Sýrová pomazánka se schwarzwaldskou šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 392 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,52 g |
Tuky | 35,22 g |
– nasycené | 21,35 g |
– nenasycené | 13,32 g |
–– mononenasycené | 11,91 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 0,38 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 2,92 g |
– cukry | 0,62 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks žervé nebo 3 lučiny či domácí lučina-recept přidám | Žervé | |
4 dkg 4 dkg změklého másla | Máslo kravské | 40 g |
3-4 plátky 3-4 plátky Goudy | Gouda 45% t. v s. | |
4 plátky 4 plátky uzeného Eidamu | Eidam 30% t. v s. uzený | |
1 1 dobře roztíratelný tavený sýr nebo 3 trojúhelníčky Veselé krávy | Sýr tavený | |
3-4 plátky 3-4 plátky schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky plnotučné hořčice (dávám dvě) | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
sůl - koření do bylinkového másla je slané, je-li třeba přisolit, raději touto směsí | Máslo bylinkové | |
1 1 lahůdková cibulka - zelená část | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1 lžička 1 lžička koření do bylinkového másla | Máslo bylinkové | |
pepř podle chuti | Pepř černý | |
2 2 velké jogurty Hollandia nebo jiné velké smetanové | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
1 1 šlehačka nebo zakysaná smetana | Šlehačka 35% |