Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s morkovou kostí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 048 kJ /
1 207 kcal
Bílkoviny53,62 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,62 g
Tuky101,02 g
– nasycené25,45 g
– nenasycené52,50 g
–– mononenasycené42,04 g
–– polynenasycené10,46 g
––– omega 30,40 g
Vláknina9,97 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy18,10 g
– cukry6,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího žebra Hovězí žebra 1000 g
2 2 morkové kosti Kost hovězí
sůl Sůl mořská
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
0,5 lžičky 0,5 lžičky celého pepře Pepř černý 3.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky nového koření Nové koření 2.5 g
1 1 cibule i se slupkou Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
4 l 4 l studené vody Voda 4000 ml
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
nať libečku Libeček čerstvý
celerová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.