Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s morkovou kostí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 048 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,62 g |
Tuky | 101,02 g |
– nasycené | 25,45 g |
– nenasycené | 52,50 g |
–– mononenasycené | 42,04 g |
–– polynenasycené | 10,46 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 9,97 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 18,10 g |
– cukry | 6,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího žebra | Hovězí žebra | 1000 g |
2 2 morkové kosti | Kost hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky celého pepře | Pepř černý | 3.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky nového koření | Nové koření | 2.5 g |
1 1 cibule i se slupkou | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 l 4 l studené vody | Voda | 4000 ml |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
nať libečku | Libeček čerstvý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá |