Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa à la bašta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 219 kJ / 2 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 260,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 237,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,28 g |
| Tuky | 61,25 g |
| – nasycené | 28,91 g |
| – nenasycené | 29,34 g |
| –– mononenasycené | 22,35 g |
| –– polynenasycené | 6,98 g |
| ––– omega 3 | 2,28 g |
| Vláknina | 49,58 g |
| Cholesterol | 641 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 4,95 g |
| Sacharidy | 146,70 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 1000 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 4-5 str. česneku (podle síly, může být i více) | Česnek čerstvý | 315 g |
| 1 kl 1 kl provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
| 2 kl 2 kl ruské hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 2 kl 2 kl rybí omáčky | Rybí omáčka | 10 ml |
| 1 pl 1 pl česnekové sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2-3 pl 2-3 pl solamylu | Bramborový škrob | 37.5 g |
| 150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |