Nutriční hodnoty (Koláč na plech s lesním ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 144 kJ / 3 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 64,12 g |
| – nasycené | 7,63 g |
| – nenasycené | 48,66 g |
| –– mononenasycené | 33,82 g |
| –– polynenasycené | 14,84 g |
| ––– omega 3 | 3,66 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 626,00 g |
| – cukry | 260,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| sezónní ovoce (borůvky, jahody) | Jahody čerstvé | |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá | |
| tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
| cukr moučka (na posypání) | Cukr bílý |