Nutriční hodnoty (Tykvový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 061 kJ / 493 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
| Tuky | 34,12 g |
| – nasycené | 2,72 g |
| – nenasycené | 29,75 g |
| –– mononenasycené | 21,09 g |
| –– polynenasycené | 8,66 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,05 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g tykve (může být i máslová tykev) | Dýně čerstvá | 400 g |
| 2-3 2-3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská |