Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na víně se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 392 kJ / 1 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,98 g |
| Tuky | 5,77 g |
| – nasycené | 2,22 g |
| – nenasycené | 1,30 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 140 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 324,70 g |
| – cukry | 24,60 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky telecího ossobuca | ||
| 200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 2 dl 2 dl nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| ½ l žíce žíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| velká hrst hrst čerstvých špenátových listů | Špenát čerstvý | |
| vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 400 g 400 g vařených těstovin | Těstoviny pšeničné | 400 g |