Nutriční hodnoty (Pohankové rizoto se žampiony a špenátem na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 551 kJ / 1 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,46 g |
| Tuky | 5,48 g |
| – nasycené | 1,32 g |
| – nenasycené | 3,84 g |
| –– mononenasycené | 1,64 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 39,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 172,10 g |
| – cukry | 7,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g pohanky | Pohanka loupaná | 200 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 200 g 200 g špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| tvrdý sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |