Nutriční hodnoty (Jahodový chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 810 kJ / 1 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 106,18 g |
| – nasycené | 58,56 g |
| – nenasycené | 39,70 g |
| –– mononenasycené | 34,60 g |
| –– polynenasycené | 5,10 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 192,50 g |
| – cukry | 180,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahod - 250 g rozmačkaných zralých jahod a 250 g celých menších (drobnějších) jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 320 g 320 g polohrubé mouky, dle hustoty | ||
| 1 1 necelý balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| vanilkové aroma | Aroma vanilkové |