Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilkové řezy "polárka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 640 kJ /
5 411 kcal
Bílkoviny83,91 g
– z toho živočišné bílkoviny65,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,32 g
Tuky327,72 g
– nasycené147,28 g
– nenasycené162,50 g
–– mononenasycené127,78 g
–– polynenasycené34,72 g
––– omega 310,01 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 837 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy528,40 g
– cukry325,70 g
––– laktóza54,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
vanilkové aroma Aroma vanilkové
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
800 ml 800 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 800 ml
2 2 vanilkové pudinky (Dr. Oetker) Puding v prášku 80 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru krupice, dle chuti Cukr bílý 87.5 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
vaječný likér Likér vaječný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.