Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se šalvějovou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 383 kJ / 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,34 g |
| Tuky | 20,44 g |
| – nasycené | 6,08 g |
| – nenasycené | 9,04 g |
| –– mononenasycené | 6,60 g |
| –– polynenasycené | 2,44 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 24,70 g |
| – cukry | 8,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 10 lístků 10 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |