Nutriční hodnoty (Kroupová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 555 kJ / 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,81 g |
| Tuky | 0,33 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,53 g |
| Sacharidy | 22,35 g |
| – cukry | 10,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové kosti (já měla z kolena) | Kost vepřová | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 brambora (větší) | Brambor zimní | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
| kroupy (tolik, jak máme rádi hustou) | Kroupy ječné | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |