Nutriční hodnoty (Žamberečtí ježci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 036 kJ / 4 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,80 g |
| Tuky | 229,28 g |
| – nasycené | 59,96 g |
| – nenasycené | 148,20 g |
| –– mononenasycené | 104,20 g |
| –– polynenasycené | 44,00 g |
| ––– omega 3 | 2,82 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 452,00 g |
| – cukry | 285,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 280 g 280 g cukru | Cukr bílý | 280 g |
| 260 g 260 g Hery | Margarín | 260 g |
| 60 g 60 g kakaa | Kakao prášek | 60 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| kokos | Kokos strouhaný |