Nutriční hodnoty (Celerové hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 984 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
Tuky | 42,67 g |
– nasycené | 20,68 g |
– nenasycené | 21,41 g |
–– mononenasycené | 18,13 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 938 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 11,95 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího masa, dle vlastního výběru | ||
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g celeru - oloupaného | Celer bulva čerstvá | 100 g |
100 g 100 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar | Vývar hovězí | |
jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |