Nutriční hodnoty (Celerové hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 984 kJ / 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 42,67 g |
| – nasycené | 20,68 g |
| – nenasycené | 21,41 g |
| –– mononenasycené | 18,13 g |
| –– polynenasycené | 3,28 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,70 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 938 mg |
| Sůl | 2,32 g |
| Sacharidy | 11,95 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězího masa, dle vlastního výběru | ||
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g celeru - oloupaného | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |