Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové hovězí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 984 kJ /
474 kcal
Bílkoviny4,93 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky42,67 g
– nasycené20,68 g
– nenasycené21,41 g
–– mononenasycené18,13 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 938 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy11,95 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího masa, dle vlastního výběru
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g celeru - oloupaného Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar Vývar hovězí
jíška nebo záklechtka Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.