Nutriční hodnoty (Tresčí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 316 kJ / 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,02 g |
| Tuky | 9,50 g |
| – nasycené | 5,57 g |
| – nenasycené | 3,98 g |
| –– mononenasycené | 2,48 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 0,33 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 472 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 27,83 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g tresky | Treska filet | 400 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| zelená část lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| kousek kousek másla a hladká mouka na jíšku | Mouka pšeničná hladká |