Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špíz šavlička

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Semy.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 148 kJ /
274 kcal
Bílkoviny5,14 g
Tuky0,92 g
Vláknina3,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,30 g
Sacharidy45,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na menší kousky a naložíme do marinády minimálně na hodinu (když je čas tak klidně 24 hodin). Krok 2: Na jehlice střídavě napícháme všechny suroviny. Krok 3: Do pekáčku vložíme špízy a dáme péci na střední teplotu asi na 25 minut. Po celou dobu často poléváme zbytkem nálevu, aby maso zůstalo šťavnaté. Podáváme s hranolkami nebo bramborami.

Zveřejněno 18. 11. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špíz šavlička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrR8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špíz šavlička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrR8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-p

mňam :-p připomíná mi to léto a grilování...:yes:

Lusindo moc děkuju za pochvalu, Jsem ráda že jsou moje recepty užitečné:-) Díky za hodnocení a doufám že i u vás se povedou:yes:

Vaše recepty Martino lákají k vyzkoušení a přitom nejsou složité.A co teprve ty fotky...nádhera, jste šikulka.Dávám za 1 a budou u nás v Brně k večeři.

Tak tyhle špízy jsem zařadila do oblíbených k vyzkoušení :-p

Tématické fráze:
špíz, jehlice na špízy, spiz recept, jehlice na špíz, recepty špíz, špízy recepty, špíz recepty, špízy recept, recept spiz, jak se dělá špíz, nálev na špíz, jakse dělá špíz, jakse dělá špíz, co na špíz, grilovací meče, recept na špíz, grilování špízů, recepty na spiz, špíz - recept, recept na vepřové špíze

Suroviny:
maso vepřové, maso kuřecí, paprika čerstvá žlutá, slanina, klobása, cibule, žampióny, omáčka sojová, víno bílé, anýz, česnek, med, sůl, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu