Špíz šavlička

Semy.cz Kuchařka: Semy.cz

Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

vepřové maso
trošku kuřecího masa
paprika žlutá
slanina
klobáska
cibule
žampiony
Marináda:
3 lžíce sojové omáčky
1 dcl bílého vína
1 lžička anýzu
3 stroužky česneku
2 lžičky medu
sůl
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na menší kousky a naložíme do marinády minimálně na hodinu (když je čas tak klidně 24 hodin).

  2. Na jehlice střídavě napícháme všechny suroviny.

  3. Do pekáčku vložíme špízy a dáme péci na střední teplotu asi na 25 minut. Po celou dobu často poléváme zbytkem nálevu, aby maso zůstalo šťavnaté. Podáváme s hranolkami nebo bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Špíz šavlička

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: špíz jehlice na špízy spiz recept recepty špíz jehlice na špíz špíz recepty špízy recept špízy recepty recept spiz nálev na špíz jakse dělá špíz jakse dělá špíz jak se dělá špíz co na špíz grilovací meče recept na špíz grilování špízů recepty na spiz špíz - recept recept na vepřové špíze

Zapomněl/a jsem heslo