Nutriční hodnoty (Tresčí noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 358 kJ / 1 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,96 g |
| Tuky | 36,08 g |
| – nasycené | 9,79 g |
| – nenasycené | 16,19 g |
| –– mononenasycené | 12,46 g |
| –– polynenasycené | 3,74 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 783 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 106,20 g |
| – cukry | 23,20 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 400 g 400 g tresky | Treska filet | 400 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový |