Nutriční hodnoty (Tresčí noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 358 kJ / 1 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,96 g |
Tuky | 36,08 g |
– nasycené | 9,79 g |
– nenasycené | 16,19 g |
–– mononenasycené | 12,46 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 106,20 g |
– cukry | 23,20 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
400 g 400 g tresky | Treska filet | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |