Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tresčí noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 358 kJ /
1 281 kcal
Bílkoviny125,48 g
– z toho živočišné bílkoviny113,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,96 g
Tuky36,08 g
– nasycené9,79 g
– nenasycené16,19 g
–– mononenasycené12,46 g
–– polynenasycené3,74 g
––– omega 30,58 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 783 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy106,20 g
– cukry23,20 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
400 g 400 g tresky Treska filet 400 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl a pepř Pepř černý
hrst hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.