Nutriční hodnoty (Tarhoňa zapečená s Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 446 kJ / 2 019 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,08 g |
| Tuky | 98,12 g |
| – nasycené | 47,04 g |
| – nenasycené | 42,06 g |
| –– mononenasycené | 35,53 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 12,55 g |
| Cholesterol | 919 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 7,63 g |
| Sacharidy | 197,28 g |
| – cukry | 11,66 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| barevný pepř | Pepř barevný | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |