Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z opečených batátů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 259 kJ /
1 974 kcal
Bílkoviny30,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,01 g
Tuky41,00 g
– nasycené5,06 g
– nenasycené34,99 g
–– mononenasycené24,77 g
–– polynenasycené10,22 g
––– omega 30,87 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,85 g
Sacharidy359,37 g
– cukry95,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g batátů (asi 2 veliké) Batáty neloupané 500 g
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
konzerva konzerva černých nebo červených fazolí (asi 375 g) zcezených a propláchnutých vodou
3 3 zelené cibulky nakrájené na tenko Cibulka jarní čerstvá
1 1 střední zelená nebo červená paprika nakrájená na malé kousky
1 hrnek 1 hrnek (250 g) kukuřice (může být i rozmrazená) Kukuřice sterilovaná 250 g
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
2 PL 2 PL Dijon hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 PL 2 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl podle chuti Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý
špetka špetka kajanského pepře (nemusí být) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.