Nutriční hodnoty (Kuře s křupavou kůžičkou a s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 360 kJ / 1 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 287,00 g |
| – cukry | 135,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hrubě mleté mořské soli, není-li, tak mořská normální na marinádu | ||
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 1 kg 1 kg brambor na pečení, nebo Yukon Gold | Brambor zimní | 1000 g |
| olej ve spreji | Olej řepkový | |
| 1 1 a 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 3/4 lžíce 3/4 lžíce soli na brambory | Brambor zimní | |
| půl půl osminky másla, rozměklého do pokojové teploty | ||
| pepř | Pepř černý |