Nutriční hodnoty (Toast Karibik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 504 kJ / 1 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,26 g |
| Tuky | 46,22 g |
| – nasycené | 27,37 g |
| – nenasycené | 16,73 g |
| –– mononenasycené | 14,32 g |
| –– polynenasycené | 2,41 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 15,74 g |
| Cholesterol | 478 mg |
| Sodík | 612 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 85,38 g |
| – cukry | 64,92 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | |
| 250 g 250 g krevet | Krevety loupané | 250 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 100 g 100 g v oleji nakládaných, sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |
| 100 g 100 g bambusových naklíčených výhonků | ||
| olivový olej | Olej olivový | |
| kečup | Kečup sladký | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 200 ml 200 ml portského vína | Víno portské | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |