Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s bílkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 910 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 20,43 g |
| – nasycené | 7,03 g |
| – nenasycené | 12,63 g |
| –– mononenasycené | 8,78 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 147 mg |
| Sodík | 2,38 g |
| Sůl | 5,58 g |
| Sacharidy | 10,13 g |
| – cukry | 3,25 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 4 lžičky 4 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 20 g |
| 8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
| na podlití vývar | Vývar hovězí | |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| asi 50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| nakrájené barevné papriky | Paprika červená čerstvá | |