Nutriční hodnoty (Moje cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 931 kJ / 3 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,02 g |
| Tuky | 239,22 g |
| – nasycené | 151,17 g |
| – nenasycené | 83,77 g |
| –– mononenasycené | 75,22 g |
| –– polynenasycené | 8,55 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 63,56 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 2,91 g |
| Sůl | 6,82 g |
| Sacharidy | 87,84 g |
| – cukry | 63,07 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg cibule šalotky | Šalotka čerstvá | 1000 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1 dl 1 dl olivového oleje- necelý | ||
| 4 dl 4 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
| 20 dkg 20 dkg nastrouhaného sýru goudy | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 1 svazek 1 svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| 2 kostky 2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 20 g |
| pepř, sůl | Sůl mořská | |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 1 1 dlouhá francouzská bageta | Bageta pšeničná | |
| 1 ks 1 ks avokáda | Avokádo čerstvé |