Nutriční hodnoty (Tykvová polévka s batáty a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 105 kJ / 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
| Tuky | 2,96 g |
| – nasycené | 0,91 g |
| – nenasycené | 1,55 g |
| –– mononenasycené | 0,61 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 35,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 80,05 g |
| – cukry | 19,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce pohanky | Pohanka loupaná | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |