Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaový dort s broskvovou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 208 kJ /
2 201 kcal
Bílkoviny44,68 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,75 g
Tuky73,69 g
– nasycené11,06 g
– nenasycené57,25 g
–– mononenasycené40,45 g
–– polynenasycené16,80 g
––– omega 34,55 g
Vláknina15,75 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy331,88 g
– cukry136,88 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice Cukr bílý 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa Kakao prášek 37.5 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
400-500 400-500 g vypeckovaných broskví Dužina broskve čerstvá
cukr (podle chuti) Cukr bílý
400 g 400 g tvarohu v kostce Tvaroh polotučný 400 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání (33%) Smetana kravská sladká 30% 200 ml
6 plátků 6 plátků želatiny Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.