Nutriční hodnoty (Kapusta s rýží a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 981 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,48 g |
| Tuky | 23,52 g |
| – nasycené | 7,39 g |
| – nenasycené | 15,64 g |
| –– mononenasycené | 7,04 g |
| –– polynenasycené | 8,60 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 29,05 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 172,50 g |
| – cukry | 31,60 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 600 g |
| 150 g 150 g rýže | Rýže bílá | 150 g |
| 200 g 200 g uzeného tofu | Tofu uzené | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| trošku trošku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |