Nutriční hodnoty (Pečené brambory s tuňákovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 969 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
Tuky | 20,64 g |
– nasycené | 13,02 g |
– nenasycené | 5,86 g |
–– mononenasycené | 5,27 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 100,44 g |
– cukry | 16,15 g |
––– laktóza | 8,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g brambor | Brambor zimní | 550 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
lžička lžička koření na americké brambory | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
100 g 100 g ricotty | Ricotta | 100 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce mléka nebo smetany | Mléko kravské polotučné 1,5% | 22.5 ml |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
nasekaný kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |