Nutriční hodnoty (Celerová líčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 134 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
| Tuky | 11,94 g |
| – nasycené | 5,07 g |
| – nenasycené | 5,67 g |
| –– mononenasycené | 4,62 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 26,40 g |
| Cholesterol | 376 mg |
| Sodík | 755 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 13,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 800 g 800 g hovězích líček | Hovězí líčka | 800 g |
| 400 g 400 g oloupaného celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| cca 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka nebo jíška | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí |