Nutriční hodnoty (Salát z pečených brambor s červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 946 kJ / 1 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,97 g |
| Tuky | 25,07 g |
| – nasycené | 3,82 g |
| – nenasycené | 19,90 g |
| –– mononenasycené | 15,95 g |
| –– polynenasycené | 3,95 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 59,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 546 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 288,25 g |
| – cukry | 131,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
| 1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |