Nutriční hodnoty (Pražská roláda z vepřové kýty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 994 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,44 g |
| Tuky | 54,22 g |
| – nasycené | 15,84 g |
| – nenasycené | 27,16 g |
| –– mononenasycené | 18,78 g |
| –– polynenasycené | 8,38 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 4,32 g |
| Cholesterol | 858 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,43 g |
| Sacharidy | 12,02 g |
| – cukry | 4,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 70 g 70 g uzeného bůčku (nebo anglické slaniny) | Vepřový bok uzený | 70 g |
| 70 g 70 g gothajského salámu | Měkký salám | 70 g |
| 2 2 vrchovaté lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky (na zahuštění šťávy) | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |