Nutriční hodnoty (Vepřové s ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 16,34 g |
| – nasycené | 3,96 g |
| – nenasycené | 8,21 g |
| –– mononenasycené | 6,86 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 300 g 300 g ačokče (nebo papriky) | ||
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| ½ l žičky žičky kari | Kari | |
| ½ l žičky žičky mletého kmínu | Kmín mletý | |
| ½ l žičky žičky garam masala | Garam masala | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce sojovéj omáčky | ||
| sůl | Sůl mořská |