Nutriční hodnoty (Jehněčí plátek na hořčici a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 36,85 g |
| – nasycené | 12,90 g |
| – nenasycené | 18,85 g |
| –– mononenasycené | 15,48 g |
| –– polynenasycené | 3,37 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 740 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá plechovka sterilovaných krájených rajčat | Rajče červené sterilované | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
| 1/2 kg 1/2 kg jehněčí kýty | Jehněčí kýta | 500 g |