Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta se skořicí a čokoládovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 478 kJ /
5 372 kcal
Bílkoviny111,30 g
– z toho živočišné bílkoviny38,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,38 g
Tuky181,62 g
– nasycené109,94 g
– nenasycené54,00 g
–– mononenasycené40,06 g
–– polynenasycené13,94 g
––– omega 30,27 g
Vláknina62,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 874 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy791,90 g
– cukry428,50 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 600 g
400 g 400 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 400 g
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
5 lžic 5 lžic prosátého BIO kakaa Kakao prášek 125 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů Kypřící prášek bez fosfátů 10 g
špetka špetka soli Sůl mořská
140 g 140 g kvalitní čokolády Čokoláda mléčná 30% 140 g
4 lžíce 4 lžíce kokosového oleje Olej kokosový 80 ml
(lze použít i sladidlo - nějaký sirup nebo med) E951 - Aspartam

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.