Nutriční hodnoty (Quiche se sýrem a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 81 638 kJ / 19 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 531,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 507,25 g |
| Tuky | 275,52 g |
| – nasycené | 145,85 g |
| – nenasycené | 92,69 g |
| –– mononenasycené | 71,11 g |
| –– polynenasycené | 21,58 g |
| ––– omega 3 | 1,32 g |
| Vláknina | 2 104,52 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 3,08 g |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 3 269,56 g |
| – cukry | 2 115,96 g |
| ––– laktóza | 8,46 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 120 120 g vychlazeného másla nasekaného na kousky | Máslo kravské | 120 g |
| 3 3 – 4 lžíce ledové vody (ideálně z rozpuštěného ledu) | Voda | |
| 2 lžíce 2 lžíce vychlazeného zeleninového vývaru (můžete nahradit vodou) | Vývar zeleninový | 30 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka moučkového cukru | Cukr bílý | |
| 500 500 g malých cibulí na tenká půl kolečka | Cibule čerstvá | 35000 g |
| 2 2 velká vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 150 g 150 g čedaru, nahrubo nastrouhaného | ||
| sůl a pepř | Pepř černý |