Nutriční hodnoty (Hubník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 2 422 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,66 g |
| Tuky | 23,96 g |
| – nasycené | 6,47 g |
| – nenasycené | 10,71 g |
| –– mononenasycené | 8,43 g |
| –– polynenasycené | 2,28 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 38,12 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 31,80 g |
| – cukry | 9,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 1/2 kg asi 1/2 kg hub čerstvých nebo mražených | Hřib čerstvý | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 housky namočené v mléce | Houska pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |