Nutriční hodnoty (Vynikající karamelový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 822 kJ / 6 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,80 g |
| Tuky | 461,19 g |
| – nasycené | 276,99 g |
| – nenasycené | 174,22 g |
| –– mononenasycené | 141,31 g |
| –– polynenasycené | 32,92 g |
| ––– omega 3 | 4,08 g |
| Vláknina | 5,60 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 804 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 458,65 g |
| – cukry | 353,65 g |
| ––– laktóza | 41,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g karamelových sušenek Lotus | Sušenka | 250 g |
| 150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce rumu | Rum | 25.5 ml |
| 500 g 500 g sýru mascarpone (nebo Philadelphia) | Mascarpone | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |