Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 414 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny15,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,82 g
Tuky87,07 g
– nasycené10,46 g
– nenasycené68,66 g
–– mononenasycené22,03 g
–– polynenasycené46,63 g
––– omega 31,45 g
Vláknina21,99 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,68 g
Sacharidy101,96 g
– cukry15,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
250-300 g 250-300 g ředkviček Ředkvička čerstvá 275 g
1 1 větší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
100 g 100 g majonézy nebo zakysané smetany Majonéza 100 g
20 g 20 g hořčice plnotučné nebo dijonské Hořčice plnotučná 20 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
lák z okurek nebo feferonek Nálev z okurek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.