Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 414 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,82 g |
Tuky | 87,07 g |
– nasycené | 10,46 g |
– nenasycené | 68,66 g |
–– mononenasycené | 22,03 g |
–– polynenasycené | 46,63 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 21,99 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 101,96 g |
– cukry | 15,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
250-300 g 250-300 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 275 g |
1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
100 g 100 g majonézy nebo zakysané smetany | Majonéza | 100 g |
20 g 20 g hořčice plnotučné nebo dijonské | Hořčice plnotučná | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
lák z okurek nebo feferonek | Nálev z okurek |