Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 414 kJ / 1 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,82 g |
| Tuky | 87,07 g |
| – nasycené | 10,46 g |
| – nenasycené | 68,66 g |
| –– mononenasycené | 22,03 g |
| –– polynenasycené | 46,63 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 21,99 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 101,96 g |
| – cukry | 15,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250-300 g 250-300 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 275 g |
| 1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 100 g 100 g majonézy nebo zakysané smetany | Majonéza | 100 g |
| 20 g 20 g hořčice plnotučné nebo dijonské | Hořčice plnotučná | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| lák z okurek nebo feferonek | Nálev z okurek |