Nutriční hodnoty (Líný jogurtový chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 547 kJ / 3 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 139,50 g |
| Tuky | 18,60 g |
| – nasycené | 2,70 g |
| – nenasycené | 9,40 g |
| –– mononenasycené | 2,81 g |
| –– polynenasycené | 6,59 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 107,10 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 9,68 g |
| Sůl | 24,10 g |
| Sacharidy | 626,30 g |
| – cukry | 25,40 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g špaldové mouky typu T630 | Mouka špaldová hrubá | 750 g |
| 100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
| 350 g 350 g teplé vody | Voda | 350 ml |
| 20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
| 1 1 plná lžička medu | Med nepasterovaný | |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| olej na vymazání | Olej řepkový | |
| mouka na vál | Mouka pšeničná hladká |