Nutriční hodnoty (Líný jogurtový chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 547 kJ / 3 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 139,50 g |
Tuky | 18,60 g |
– nasycené | 2,70 g |
– nenasycené | 9,40 g |
–– mononenasycené | 2,81 g |
–– polynenasycené | 6,59 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 107,10 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 9,68 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 626,30 g |
– cukry | 25,40 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g špaldové mouky typu T630 | Mouka špaldová hrubá | 750 g |
100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
350 g 350 g teplé vody | Voda | 350 ml |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
1 1 plná lžička medu | Med nepasterovaný | |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
olej na vymazání | Olej řepkový | |
mouka na vál | Mouka pšeničná hladká |