Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na loupaných rajčatech a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 614 kJ /
625 kcal
Bílkoviny98,28 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,28 g
Tuky13,68 g
– nasycené2,16 g
– nenasycené5,71 g
–– mononenasycené3,53 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 786 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy26,20 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
1 KL 1 KL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
solamyl na zahuštění (hladká mouka) Bramborový škrob
vývar (voda) Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.