Nutriční hodnoty (Vepřová játra na loupaných rajčatech a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 13,68 g |
– nasycené | 2,16 g |
– nenasycené | 5,71 g |
–– mononenasycené | 3,53 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 26,20 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
1/2 sklenice 1/2 sklenice loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1 KL 1 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
solamyl na zahuštění (hladká mouka) | Bramborový škrob | |
vývar (voda) | Vývar hovězí |