Nutriční hodnoty (Vepřová játra na loupaných rajčatech a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
| Tuky | 13,68 g |
| – nasycené | 2,16 g |
| – nenasycené | 5,71 g |
| –– mononenasycené | 3,53 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 786 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 26,20 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1 KL 1 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| solamyl na zahuštění (hladká mouka) | Bramborový škrob | |
| vývar (voda) | Vývar hovězí |